Treatments

Backstage Brows biedt verschillende treatments. Iedere treatment begint met een (korte) intake waarin we jouw persoonlijke wensen bespreken. Vóór iedere brow treatment raden wij aan om de wenkbrauwen minstens 3 tot 4 weken te laten groeien voor een optimaal resultaat.

Eyebrow shaping

De wenkbrauwen worden in perfecte shape gebracht door ze te trimmen, waxen en epileren. Wil je de wenkbrauwhaartjes ook een tint donkerder? Kies dan voor de optie Eyebrow shaping & tinting.

Henna Brows

De wenkbrauwen worden in shape gebracht door ze te trimmen, waxen en epileren en vervolgens getint met henna. Henna geeft een tattoo-like effect en hecht 5-14 dagen aan de huid en 4 tot 6 weken aan de haartjes.

Let op! Henna is niet geschikt voor mensen met grijze of witte haartjes en/of een vette huid.

Hybrid Brows

Get long-lasting brows! De wenkbrauwen worden in shape gebracht door ze te trimmen, waxen en epileren en vervolgens getint met onze nieuwste verf: hybrid dye. De naam zegt het al: dit is een combinatie van een reguliere tint en henna! Hybrid dye blijft tot maar liefst 7 weken op de haartjes en 10 dagen op de huid en is tevens geschikt voor grijze haartjes en alle huidtypes.

Brow Lamination

Dé nieuwste trend op wenkbrauw gebied! De Brow Lamination is een omvormende treatment voor de wenkbrauwen. Een milde permanent vloeistof zorgt ervoor dat de haren in de gewenste richting gestyled kunnen worden, met als gevolg volle en fluffy wenkbrauwen. Het effect houdt tot 8 weken aan.

Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen ook naar wens geshaped. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een tint (om de haartjes te kleuren) of een hybrid tint (om de haartjes en huid te kleuren).

Lash Lift

Bye, bye wimperkruller! De lash lift treatment krult de natuurlijke wimpers vanaf de wortel met behulp van siliconen pads en speciale permanent producten. Ook worden de wimpers geverfd voor een extra intense blik. De treatment is niet schadelijk voor de wimpers en zeer geschikt voor mensen die liever geen extensions, maar wel verleidelijke wimpers willen! Het effect blijft 5-8 weken en groeit vanzelf uit, afhankelijk van de natuurlijke wimpergroei.