Treatments

Backstage Brows biedt verschillende treatments. Iedere treatment begint met een (korte) intake waarin we jouw persoonlijke wensen bespreken. Vóór iedere brow treatment raden wij aan om de wenkbrauwen minstens 3 tot 4 weken te laten groeien voor een optimaal resultaat.

Brow shaping

De wenkbrauwen worden in shape gebracht door ze te trimmen, waxen en epileren.

Hierbij wordt gekeken naar de natuurlijke wenkbrauw en welke vorm past bij het gezicht. Zo worden je wenkbrauwen het perfecte frame bij jouw gezicht!

Wil je de wenkbrauwhaartjes ook een tint donkerder? Kies dan voor de optie Brow shape & tint.

Prijs Brow shape: €31,50

Prijs Brow shape & tint: €36,50

Power Brow

Get ready for bold brows! De wenkbrauwen worden in shape gebracht en vervolgens getint met henna of hybrid dye, wat zorgt voor een mooie, diepe skin stain.

Henna geeft een tattoo-like effect en hecht 5-14 dagen aan de huid en 4 tot 6 weken aan de haartjes. Hybrid dye blijft tot maar liefst 7 weken op de haartjes en 10 dagen als tattoo-effect op de huid en is tevens geschikt voor het verven van grijze haartjes.
Aan de hand van jouw wensen bepalen we welk type verf het beste bij je past.

Prijs: €45

Teen Brow/Man Brow

Speciaal voor mannen en tieners hebben we aparte behandelingen. Zij hebben namelijk andere behoeften.

Bij een Man Brow treatment krijgen de wenkbrauwen een clean-up, zonder de mannelijke vorm aan te passen.

De Teen Brow treatment is speciaal voor tieners tot 16 jaar. De wenkbrauwen krijgen een clean-up, zonder teveel van vorm te veranderen. Zo blijven mooie, jeugdige wenkbrauwen behouden!

Prijs: €24,50

 

Keratin Brow Lift

Dé nieuwste trend op wenkbrauw gebied! De Brow Lift of Lamination is een omvormende treatment voor de wenkbrauwen. Een milde permanent vloeistof zorgt ervoor dat de haren in de gewenste richting gestyled kunnen worden, met als gevolg volle en fluffy wenkbrauwen. Door de toevoeging van keratine worden de haartjes van binnenuit versterkt en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Dit zorgt voor een langdurig resultaat tot maximaal 8 weken.

Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen ook naar wens geshaped. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een tint (om de haartjes te kleuren) of een hybrid tint (om de haartjes en huid te kleuren).

Prijs Keratin Brow Lift: €60

Prijs Keratin Brow Lift & tint: €65

Prijs Keratin Brow Lift & hybrid tint: €74,50

Keratin Lash Lift

Bye, bye wimperkruller! De lash lift treatment krult de natuurlijke wimpers vanaf de wortel met behulp van siliconen pads en speciale permanentstof. De treatment is niet schadelijk voor de wimpers en zeer geschikt voor mensen die liever geen extensions, maar wel verleidelijke wimpers willen! De toevoeging van keratine versterkt de wimpers en beschermd ze tegen invloeden van buitenaf. Het effect blijft 5-8 weken en groeit vanzelf uit, afhankelijk van de natuurlijke wimpergroei.

Prijs Keratin Lash Lift: €60

Prijs Keratin Lash Lift & tint: €65