Treatments

Backstage Brows biedt verschillende treatments. Iedere treatment begint met een (korte) intake waarin we jouw persoonlijke wensen bespreken. Vóór iedere brow treatment raden wij aan om de wenkbrauwen minstens 3 tot 4 weken te laten groeien voor een optimaal resultaat.

Eyebrow shaping

Get the signature Backstage Brow! De wenkbrauwen worden in shape gebracht door ze te trimmen, waxen en epileren. Als finishing touch een fill-in met brow make-up van Anastasia Beverly Hills.

Duur: 30 minuten

Shaping & Tinting

Get more definition! De wenkbrauwen worden in shape gebracht door ze te trimmen, waxen en epileren en krijgen extra expressie met tinting. Deze tint blijft 4 tot 6 weken hechten aan de haartjes. Finishing touch met brow make-up van Anastasia Beverly Hills.

Duur: 45 minuten

Henna Brows

Get long-lasting brows! De wenkbrauwen worden in shape gebracht door ze te trimmen, waxen en epileren en vervolgens getint met henna. Henna hecht tot 2 weken aan de huid en 4 tot 6 weken aan de haartjes.

Duur: 60 minuten

brow lift/lamination

Dé nieuwste trend op wenkbrauw gebied! De Brow Lift is een omvormende treatment voor de wenkbrauwen. Een milde permanent vloeistof zorgt ervoor dat de haren in de gewenste richting gelamineerd kunnen worden. Zoals een lash lift, maar dan voor wenkbrauwen! Het effect houdt tot 8 weken aan. Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen ook naar wens geshaped.

Duur: 1 uur

Lash Lift

Bye, bye wimperkruller! De lash lift treatment krult de natuurlijke wimpers vanaf de wortel met behulp van siliconen pads en speciale permanent producten. Ook worden de wimpers geverfd voor een extra intense blik. De treatment is niet schadelijk voor de wimpers en zeer geschikt voor mensen die liever geen extensions, maar wel verleidelijke wimpers willen! Het effect blijft 5-8 weken en groeit vanzelf uit, afhankelijk van de natuurlijke wimpergroei.

Duur: 45 tot 60 minuten